dinsdag 20 november 2007

Balen.....

Aankomend weekend waren we van plan om weer richting Vienne te gaan.
Ja, inderdaad, waren van plan.

Robin kwam afgelopen week thuis met het bericht dat zijn repetitieweek niet aanstaande vrijdag stopt, maar dat hij maandag ook nog twee repetities heeft. Wij waren er zondermeer van uit gegaan dat vrijdags de laatste dag zou zijn. DUS NIET!!

En aangezien het niet ten koste mag gaan van zijn school hebben we maar besloten ons weekend in ieder geval voor twee weken uit te stellen. :(
Bah, balen dus.


5 opmerkingen:

Smitsky zei

Je kunt het ook zo zien...nu hebben jullie het nog tegoed ;)

Willem zei

Beste Arie en Liesbeth,

Leuk jullie huisje in Vienne. Wij, Femmy en ik hebben een huisje in La Placardelle.

Misschien een goed plan om eens op het aperitief te komen.

Groet en succes met de bouw verder.

Willem

Rue de Bouzy zei

@ Willem en Femmy.

Wat leuk, wij zijn afgelopen maandag nog naar la Placardelle gewandeld en zijn dus heel erg dicht in de buurt geweest. Inmiddels zijn we weer in NL.
Het lijkt ons een erg leuk idee om een keer iets af te spreken. Even bedenken hoe we het beste contact met elkaar kunnen opnemen.

Willem zei

Je wandelt de bult op richting La Placardelle. In La Plac ga je rechts af het landweggetje in. Net om die hoek zie je links een klein huisje geheel in stijl gebouwd met een inmiddels vast erg verwilderde voortuin met een grindpaadje. Naast ons huisje (rechts) staat als het goed is een paard. Er is een groene brievenbus. Wij zijn er in iedergeval met Kerst.

Groet,

Willem

Rue de Bouzy zei

Wat ontzettend leuk, dan zijn we al langs jullie huis gewandeld. Dat kan bijna niet missen.
Wij zijn er niet met de kerst. Waarschijnlijk pas het eerste weekend van februari weer. We zullen dat ook wel weer op ons blog melden. Dus wie weet: Tot gauw. :)