zaterdag 20 september 2008

Niet alles lukt in één keer......

In de zomervakantie hadden we al een poging gedaan om tegels in de wc te leggen. Maar wat een ramp. De tegels die we hadden uitgezocht waren erg dun en braken zo af. Dat was dus geen succes.

In Nederland dus tussendoor maar weer nieuwe tegels uitgezocht. We hebben mooie gevonden, nog mooier dan de eerste keus, dachten we.
Afgelopen weekend gingen we dus voor poging twee.

Je gelooft het of niet, toen we het pak opende bleken er heel wat tegels kapot te zijn in het midden. Heel vreemd en behoorlijk balen. Nu konden we weer geen vloertje leggen.

Maar gelukkig hadden we nog een aantal oude tegels van de vorige keer bewaard en wat schertst onze verbazing. Het was vrijwel precies hetzelfde, de tegel was alleen deze keer iets dikker (ondanks de kapotte) en er zat ietsiepietsie meer relief in.

De dunnere tegels hebben we nu achterin gelegd en niemand die het verschil zal zien. ;)

Gelukkig dat we zo standvastig in onze smaak voor de wc tegels waren.

3 opmerkingen:

Nance zei

Je ziet het verschil niet eens. Wat is dat toch met jullie en wc's? Ik denk dat jullie wel blij zijn als dit kamertje klaar was of niet?

Rue de Bouzy zei

Maar hij is nog steeds niet af he? De wandtegels moeten nog.
Maar we gaan er van uit dat dat wel in 1 keer goed gaat. ;)

sunseekers zei

Poeppie sjiek hoor, het is vast sneller gegaan dan de eerste keer, oefening baart kunst. Mooi ziet het er in ieder geval wel uit.