zaterdag 24 januari 2009

Isoleren (vervolg)

Het wordt natuurlijk wel weer nodig tijd om eens een vervolg te schrijven hier. Een vervelende griep heeft mij (Liesbeth) even "heerlijk" van de computer weggehouden en ondanks ik al weer even op de been ben was er nog geen puf om hier mee verder te gaan. Eindelijk is de puf in ieder geval weer gevonden. :)

De (ouder) slaapkamer is in december weer een stuk verder geïsoleerd.
Het plan is dat we in de mei vakantie eigenlijk de kamer van de heren klaar willen krijgen, zodat wij (en zij) een eigen stekkie krijgen. In februari zullen we nog een weekend heen gaan en hopen dan de hele boel geïsoleerd te krijgen en tijdelijk te verhuizen naar deze kamer, zodat we de andere kamer goed aan kunnen pakken.

Dit zal overigens vast een ander weekend worden dan anders. Robin gaat niet mee. Hij vindt het ook wel eens leuk een weekend alleen achter in ons koude kikkerland te blijven. En dat zal wennen worden, maar ja, kleine kinderen worden groot en het is niet meer dan logisch dat hij niet altijd meer met de ouwelui mee wil. Vandaar dat Robin nu nog even volop aan het werk werd gezet ;), want dit was natuurlijk een lastig karweitje omdat er in de hoogte gewerkt moest worden en met meerdere mensen gedaan moest worden.


3 opmerkingen:

sunseekers zei

Het scheelt vast een hele berg dekens, nu jullie geisoleerd kunnen slapen.Wat een berg geld gaat er in muren zitten he

Nance zei

Ja joh kleine jongens worden groot. Ook al wordt het volgende weekend anders het wordt vast ook heel gezellig. Het huis wordt echt prachtig zeg!

Smitsky zei

Wauw!!

Heel vreem dat Robin niet mee gaat...Maar snap wel dat het hem wel eens leuk lijkt om zijn eigen "boontjes" te doppen. Wat wordt ie grooooooooooot!